'/> Cara Gampang Membuat Roti bun telur inti sardin yang Lezat Sekali - Master Chef

Cara Gampang Membuat Roti bun telur inti sardin yang Lezat Sekali

Hati roti dengan telur daripada sardin

Adakah anda sedang mencari idea tentang cara membuat roti telur sardin secara unik lagi?Cara mudah membuat roti telur sardin yang boleh bertutur dalam bahasa Manichaean ini benar-benar ditanya kebelakangan ini oleh ramai pengguna di sekeliling kita, mungkin salah satunya. Pengguna Internet sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk melihat maklumat imej bagi mendapatkan maklumat lanjut. Dan kali ini saya akan membentangkan langkah-langkah memperkenalkan roti biji sardin dengan telur dalam bahasa Can Manzain. Ia tidak terlalu sukar untuk disediakan, tetapi ia juga tidak mudah. Jika tidak dirawat dengan baik, hasilnya tidak memuaskan dan terus tidak menyenangkan. Walaupun roti telur sardin yang lazat harus mempunyai rasa dan rasa yang boleh memenuhi selera kita.

Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi rasa roti telur sardin, bermula dari jenis bahan hingga pilihan bahan segar, cara pembuatan dan penyajiannya. Jika anda ingin membuat roti sardin telur yang lazat di rumah, jangan risau, kerana hidangan ini boleh menjadi istimewa jika anda sudah tahu tekniknya. Kemudian ada gambar roti telur biji sardin yang boleh anda jadikan contoh.

Jumlah hidangan yang boleh digunakan untuk membuat roti telur jantung sardin ialah 4. Jadi pastikan perkhidmatan ini cukup untuk memberi perkhidmatan kepada anda dan orang tersayang.

Selain itu, masa yang diperlukan untuk membakar inti roti telur sardin dianggarkan kira-kira 30 minit.

Di bawah ialah beberapa petua dan petua yang berguna untuk menyediakan roti yang dibuat dengan telur biji sardin. Anda boleh membakar telur dengan hati sardin dalam 13 bahan dan 7 langkah pemprosesan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Resepi sarapan pagi ini saya buat untuk seisi keluarga. Saya membeli sandwic ini. Sandwic ni kosong, jadi saya perbaiki sekejap. Sejenis sandwic di sebelah kanan

Bahan-bahan dan rempah-rempah untuk jantung sandwic, termasuk sardin dan telur:

  1. awak sardin
  2. 1 balang sardin
  3. 2 sudu besar minyak masak
  4. 1 biji bawang besar (potong dadu)
  5. 3 ulas bawang putih (cincang)
  6. 5 tangkai cili hijau (potong kecil)
  7. Roti telur
  8. 20 keping roti bulat
  9. Telur dalam 3 kelas
  10. 1 sudu besar tepung jagung
  11. Hiasan
  12. 1 lada besar (dihiris)
  13. Daun selada

Langkah-langkah membuat roti telur dengan ikan sardin

  1. Tumis bawang besar, cili dan bawang putih.
  2. Buka tin sardin. Asingkan ikan sardin daripada jus.
  3. Kemudian masukkan isi ikan ke dalam bahan yang digoreng tadi. Ikan sardin goreng. Jika dikehendaki, ia boleh disalurkan dengan garam. Angkat dan ketepikan.
  4. Pukul telur dalam mangkuk untuk roti dan masukkan tepung jagung, gaul rata.
  5. Celupkan roti dalam telur. Panaskan minyak dan goreng roti. Kemudian campurkan dalam peti ais.
  6. Apabila roti telah sejuk, potong bahagian atasnya kepada separuh. Jangan bagi sampai rosak. Belah separuh sahaja. Kemudian masukkan ikan sardin ke dalam roti.
  7. Anda boleh menambah lada dan salad ke dalam roti. Boleh dihidangkan segera.

Bagaimana sebenarnya mereka? Begini cara membuat sandwic sardin dan telur enak yang boleh anda buat di rumah. Usaha yang bagus!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.