Bagaimana Membuat 🥟 PAU KAYA Anti Gagal

Op zoek naar inspiratie voor PAU KAYA Recepten, Uniquely Delicious?, Laat je kwijlen, laat je kwijlen. Het publiek heeft inderdaad gebruik gemaakt van smartphone-internet om beeldinformatie voor wasasan besinada te bekijken. Nou, deze keer zal ik een tutorial delen over hoe je een rijke PAU kunt maken die de tong kan bederven om het niet moeilijk en ook niet gemakkelijk te maken. Als je het verkeerd verwerkt, is de erkelehan smakeloos en niet lekker. Hoewel PAU KAYA heerlijk is, moet het een aroma en smaak hebben die bij onze smaak past.
Er zijn veel dingen die variëren in de kwaliteit van de smaak van PAU KAYA, te beginnen met het soort ingrediënten, dan de ingrediënten voor de verse ingrediënten, tot hoe ze te verwerken en te serveren. Je hoeft je geen zorgen te maken als je PAU KAYA niet heerlijk wilt vinden, waar je ook bent, want zolang je de truc kent, kan deze siknya disanhan isthaiwa zijn. Het volgende is slechts een foto met PAU KAYA die u als voorbeeld kunt gebruiken.
Het aantal verzoeken dat kan worden gedaan om PAU KAYA te maken is 13 ketul. Dus deze patchin-set is genoeg om voor jezelf en je geliefde familie te dienen.
Bovendien wordt de lange kooktijd van PAU KAYA geschat op ongeveer 1 uur en 30 minuten (inclusief waterdichting).
Hieronder vindt u enkele praktische tips en trucs bij het verwerken van PAU KAYA die klaar zijn om te worden gemaakt. En dat betekent PAU RICH met 10 jaar 8 dagen geleden. Hier is hoe het te doen in het midden van het midden.
Iemand zin om pau rijk te maken? Wie weet kun je na het eten rijk worden #steamedbuns #steambuns #bao #paukaya
Ingrediënten en smaakmakers die worden gebruikt voor het verwarmen van PAU KAYA:
- 2 1/2 kopjes tpg pau (tpg pau zal witte pau et mebut waarschuwen)
- 1 kopje lauw water (ik gebruik 1 kopje, dus het is goed)
- 2 eetlepels suiker
- 1 1/2 eetlepels bakvet
- 1 theelepel yis onmiddellijk
- 1/2 theelepel bakpoeder (BP)
- 1/2 theelepel broodverzachter (BI)
- 1/2 tl broodverzachter (BS) - optioneel
- 1/2 theelepel zout
- Genoeg
PAU RICH-stappen maken
- pau leer ingrediënten

- MANUEL (ULI HAND) Combineer de yis met 1 theelepel suiker en 1/2 kopje lauw water. Laat het 5-6 minuten intrekken tot het schuimig en romig is
- In een sosaikom. Verenig de tpg, suikerbak, zout, BP, BI, BS jargon samen en tukan banchuhan yis. Roer goed terwijl je de resterende 1/2 kopje water beetje bij beetje eet (het water moet opraken als het deeg zacht is)
- Afkorting voor Gaukan & uli doh to make & not nigga held. Bedek het met een natte doek. Neem een pauze totdat deze verdubbeld is in 30-45 minuten (ga verder met stap nr. 6 hieronder)
- BROODMACHINE (RUSSEL TAYLORS) Stand 11 (mengsel) gedurende 17 min. Pututsih likku ingrediënten: 1 kopje warm water, bakvet, suiker, matatuzout, droge ingrediënten: bloem, BS, BP, BI & YIS Druk op de startknop tot klaar. Neem een pauze tot het verdubbeld is in 30-45min

- Verdeel het deeg in 13 ketul of weeg elk 45 g. Canai doh wees niet mager. Rijke kerninvoer. Snijd het deeg pau en helaas met perkamentpapier. Verzin het en herhaal het 30-45 minuten totdat het verdubbeld is

- Verwarm en stoom de pau voor 8-10 minuten. Koel over het reliëf.

-

Bedankt voor het lezen van de recepten die we op deze pagina aanbieden. We hopen dat de gemakkelijke bereiding van PAU KAYA hierboven je kan vragen om iets lekkers te maken voor je familie / vrienden om een idee te worden voor een culinaire zaak. Hopelijk nuttig en veel succes!