'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Roti Telur Cheese Anti Gagal - Master Chef

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Roti Telur Cheese Anti Gagal

Roti dengan keju dan telur

Adakah anda masih mencari inspirasi cara memasak roti keju kotej, memasak nelayan unik?, resipi roti telur keju kotej yang lazat. Inilah sebenarnya yang dicari oleh ramai rakan di sekeliling kita, mungkin anda salah seorang daripada mereka. Sebagai contoh, orang ramai sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk mencari maklumat tentang gambar. Baiklah, jadi kali ini saya akan berkongsi dengan anda tutorial bagaimana untuk menghidangkan resipi roti telur yang sempurna supaya tidak rumit atau mudah. Sekiranya tiada rawatan yang betul, hasilnya akan menjadi ringan dan tidak selesa. Sebenarnya, roti yang lazat dengan telur keju harus mempunyai rasa dan rasa yang boleh memenuhi selera kita.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kualiti roti telur keju, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar, pemprosesan dan penyajian. Jika anda ingin membakar roti yang lazat dengan telur keju di mana-mana, maka tidak perlu risau kerana jika anda sudah tahu tekniknya, maka hidangan ini boleh menjadi istimewa. Kemudian gambar roti dengan telur keju untuk dijadikan inspirasi.

Nombor 2, yang boleh dihidangkan dengan telur keju untuk membakar roti. Jadi pastikan bahagian ini cukup untuk berkhidmat kepada anda dan orang tersayang.

Selain itu, masa memasak roti dengan telur keju dianggarkan kira-kira 30 minit.

Okay, kali ni kita cuba buat roti telur di rumah. Dengan menyimpan bahan-bahan yang mudah, makanan ini dapat membantu dalam mengekalkan kesihatan badan kita. Anda boleh membakar roti telur dengan 8 bahan berbeza dan 2 langkah pemprosesan. Berikut adalah peringkat-peringkat memasak.

Bahan dan rempah yang diperlukan untuk membuat roti dengan telur keju:

  1. 6 keping roti (potong dadu)
  2. 1/2 biji bawang belanda (dicincang) / bawang putih
  3. 2 sudu besar mayonis
  4. 4 biji telur (mcm bt telur dadar campur)
  5. Sayur-sayuran Hiasan (S. Gun Wortel dan Brokoli dan Cili Bengal)
  6. garam
  7. Lada Dibelasah
  8. keju mozzarella

Langkah-langkah membuat roti dengan telur keju

  1. Selesai bhn, guna periuk kertas kat rumah, masukkan roti dalam periuk kertas, buang telur rebus dengan sedikit garam.
  2. Taburkan dengan sayur-sayuran yang dihias, perasakan dengan garam atau garam untuk memberikan rasa terakhir keju di atas. Kemudian bakar dalam ketuhar selama 5 hingga 10 minit. sedia!

Terima kasih kerana membaca resipi yang telah diterbitkan oleh pasukan kami di halaman ini. Kami berharap roti telur mudah yang disediakan di atas akan membantu anda mencipta makanan yang lazat untuk keluarga/rakan dan memberi inspirasi kepada mereka yang ingin menjual barangan runcit. Cubalah dengan baik!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.