Resep Roti Gula yang Lezat Sekali
Mencari inspirasi untuk punca kegagalan yang unik? Sesetengah orang di sekeliling kita, mungkin sebahagian daripada anda, sedang mencari resipi lobak merah yang lazat sekarang. Orang ramai sudah terbiasa menggunakan internet di telefon bimbit untuk mendapatkan maklumat fotografi yang boleh digunakan untuk inspirasi. Diterbitkan Kali ini saya kongsikan kepada anda langkah-langkah mempersembahkan resepi akar terhadap kegagalan, agar penyediaannya tidak sukar dan tidak mudah. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan malah tidak menyenangkan. Malah, lobak merah yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma yang menyelerakan.
Terdapat beberapa perkara yang mempengaruhi rasa lobak merah, pertama dari jenis bahan, kemudian dari pemilihan bahan segar hingga pemprosesan dan penghidangan. Jika anda ingin membuat sekeping gula yang lazat di rumah, jangan berkecil hati, kerana jika anda sudah mengetahui helahnya, maka hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Di bawah adalah imej lobak merah yang boleh anda gunakan sebagai idea.
Nah, kali ini kita akan cuba, ayuh, buat lobak merah anda sendiri di rumah. Dengan mengekalkan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh membantu dalam menjaga kesihatan badan kita. Anda boleh menyediakan lobak merah menggunakan 4 bahan dan 4 langkah pemprosesan. Ini adalah langkah-langkah memasak.
# goldenapron2020 Cipta semula resepi ketuhar Nazmina Nazri. Kakak Nazimina membakar roti dalam periuk air, dan saya membakarnya dalam ketuhar. Saya mewarnakan hijau gula untuk mengembangkan sedikit julat. Ia juga boleh menggalakkan kanak-kanak makan.
Bahan-bahan dan rempah-rempah untuk memasak lobak merah:
- 1-2 sudu besar marjerin sayuran
- 1-2 sudu besar gula perang / putih (pekat / halus)
- 1-2 titik cat hijau (pilihan)
- 4 keping roti (4 keping)
bagaimana untuk mengambil akar
- 1. Potong roti menjadi kiub kecil.
- Sapukan sayur/marjerin di hadapan dan belakang roti yang telah dipotong tadi.
- 3. Taburkan permukaan depan dan belakang roti yang telah dicat dengan gula.
- Susun roti dalam deep fryer, bakar pada suhu 160°, 10 minit dan SIAP ~ (bakar dalam oven)
yang mana? Mati, kan? Cara membakar gula gulung yang boleh anda amalkan di rumah. Saya harap ini berguna dan menikmatinya!